Chcete se v Divadle pod Palmovkou zamilovat do Shakespeara? Zasoutěžte si s námi o lístky!

Chcete se v Divadle pod Palmovkou zamilovat do Shakespeara? Zasoutěžte si s námi o lístky!  

Od konce loňského roku uvádí pražské Divadlo pod Palmovkou romantickou komedii o lásce a divadle Zamilovaný Shakespeare. A vy se nyní můžete na představení podívat zcela zdarma, jelikož pro vás máme soutěž o volné vstupenky!

Zamilovaný Shakespeare je divadelní adaptací stejnojmenného slavného snímku, který byl oceněn sedmi Oscary a řadou dalších filmových cen. Příběh vypráví o dramatikovi a básníkovi Willovi Shakespearovi, který musí co nejdříve dokončit svou hru. Inspirace však stále nepřichází. Nakonec však naráží na mladou a krásnou Violu, jejímž snem je stát se divadelní herečkou. V Shakespearovo době to však není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Ženám bylo totiž herectví zapovězeno. Violu to však neodradí a do Shakespearova souboru pronikne převlečená za chlapce. 

A vy se nyní můžete zajít na Zamilovaného Shakespeara podívat zcela zdarma. Máme pro vás totiž dva volné lístky. Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete tím vylosovaným, jenž vyhraje lístek pro sebe i pro svůj doprovod na představení, které se uskuteční 9. dubna.  

Soutěžní otázka: O vzniku jaké hry Williama Shakespeara inscenace vypráví?  

Správné odpovědi zasílejte na e-mail soutez@informuji.cz do pátku 23. března. Z došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který si odnese dvě vstupenky. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo pod Palmovkou nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo pod Palmovkou

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!