Do Plzně míří Dance Music Festival s holandským legendárním duem Chocolate Puma

Do Plzně míří Dance Music Festival s holandským legendárním duem Chocolate Puma 

Již 20. dubna se v plzeňské Papírně uskuteční 4. ročník Pilsen Dance music festivalu. Headlinery akce jsou holandští Chocolate Puma, těšit se můžeme i na DJ ROSHe z Amsterdamu a nejlepší DJs z České republiky.

Již tradičně se další ročník Dance Music Festivalu odehraje v plzeňské Papírně. Industriální prostor tentokrát nabídne ve dvou patrech 2 stage, kde se kromě již zmíněných headlinerů a amsterdamského DJ ROSHe představí například i české hvězdy Manene, Richard Reynolds a dalších 12 DJs, jejichž program bude probíhat až do ranních hodin.

Chocolate Puma jsou v Čechách známí hlavně díky skvělé show na Magnetic festivalu, kde jako headlineři v 90 minutovém setu uchvátili publikum. Jedná se o dvojici Holanďanů, kteří si říkají DJ Zki & Dobre, ve skutečnosti René ter Horst a Gaston Steenkist. Proslavili se i pod aliasem The Good Men. Pochází z Haarlemu nedaleko Amsterdamu a hrají spolu více než 25 let.

Gaston a René stojí například i za projektem Riva se slavným singlem Dannii Minogue – Who Do You Love Now? S touto písní se v roce 2001 dostali až na třetí pozici UK Singles Chart. Rovněž objevili a pomohli mnoha holandským talentům, jako je například Laidback Luke se kterým vydali v roce 2015 společný singl. V tomtéž roce zremixovali velehit Michaela Calfana jménem Treasured Soul.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Do Plzně míří Dance Music Festival s holandským legendárním duem Chocolate Puma
 

Mohlo by se ti líbit...

Papírna nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Papírna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!