Aerodrome rozezní jedna z největších hudebních hvězd současnosti. Do Panenského Týnce zavítá Lana del Rey

Aerodrome rozezní jedna z největších hudebních hvězd současnosti. Do Panenského Týnce zavítá Lana del Rey 

Vyprodává největší koncertní haly, dominuje nejvyhlášenějším festivalům, získala šestnáct nejprestižnějších hudebních ocenění a její písně zná celý svět – řeč je o jedné z nejúspěšnějších hvězd současné hudby Laně del Rey. Americká barokně-popová zpěvačka se nyní připravuje na festivalové turné po celém světě a nebude chybět ani v České Republice, kde bude korunovat pátečnímu line-upu Aerodrome festivalu, a to konkrétně 26. června.

Najde se jen málo lidí, kteří neví, kdo je Lana del Rey. Tato americká popová diva totiž uhranula celou planetu a její singly jako Born to Die, Summertime Sadness, Ride a další znají stovky milionů fanoušků daleko za hranicemi jejích rodných Spojených států. Dokazují to i miliardy zhlédnutí na Youtbe i 12 milionů fanoušků sledujících tuhle hvězdu barokního popu, dream popu, indie popu a sadcore na Facebooku.

Před rokem ji vyšlo v pořadí již páté a opět úspěšné album Lust for Life, se kterým začala Lana objíždět nejrůznější festivaly i koncertní haly. V turné pokračuje i tento rok a její fanoušci z celého světa tak netrpělivě vyhlíží další zveřejněné místo jejího vystoupení. Nyní se dočkala i česká fanouškovská základna – Lana del Rey totiž 26. června vystoupí i na českém Aerodrome Festivalu, kde doplní již tak nabitý line-up. Česko si přitom mohlo Lanu del Rey poslechnout zatím jen jednou, a to na jaře roku 2013, kdy byla hostem pražských Electronic Beats a kdy se vstupenky vyprodaly během třech hodin.

Aerodrome kromě popové zpěvačky nabídne i celou řadu dalších světových jmen, ale i výrazné objevy posledních let. Představí se například Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Portugal.The Man, Milky Chance a mnoho dalších. Letošní ročník se uskuteční nově na letišti v Panenském Týnci od 28. do 30. června. Vstupenky jsou k zakoupení i v internetovém předprodeji sítě Ticketstream

Aerodrome 2018 – stávající program:

Čtvrtek 28.6.

  • Stage 1: Wiz Khalifa, Mø, PVRIS, Celeste Buckingham
  • Stage 2: Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Underøath, Thy Art Is Murder, Crossfaith

Pátek 29.6.

  • Stage 1: Lana Del Rey, Chvrches, Portugal. The Man, Milky Chance, X Ambassadors, Ofenbach
  • Stage 2: Stone Sour, You Me At Six, Silverstein

Sobota 30.6.

  • Stage 1: Macklemore, Nine Inch Nails, The Kills, Kodaline, Nothing But Thieves, Frank Carter
  • Stage 2: Limp Bizkit, Hollywood Undead, Body Count, Eskimo Callboy

Foto: Neil Krug

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Chrám Panenský Týnec

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!