Do České republiky zamíří světová kapela Alphaville, tvůrce hitu Forever Young

Do České republiky zamíří světová kapela Alphaville, tvůrce hitu Forever Young 

V říjnu do České republiky zamíří německá skupina Alphaville, jejíž hit Forever Young u nás proslavil Karel Gott. Těšit se můžeme hned na dva koncerty: 4. října v pražské Lucerně a 5. října v příbramské sportovní hale.

,,Alphaville je pro nás světovou legendou. Jejich megahity Forever Young či Big in Japan vyhrály hitparády po celém světě. Mám radost, že se nám podařila dlouhotrvající jednání dotáhnout a že tyto legendy vystoupí nejen v Praze, ale i v naší Příbrami," uvedl organizátor koncertů Petr Větrovský.

Zejména pro příbramské fanoušky bude říjnový koncert v jejich městě velkou událostí. „Jednání se táhla několik měsíců a chvílemi byla až vyčerpávající. Příbram považujeme za náš domov, a proto jsme udělali maximum, aby kapela Alphaville dorazila i do našeho města." dodala Jitka Doubravová.

Nejznámější hit skupiny založené již v roce 1982 si zamilovali všichni fanoušci Karla Gotta, jenž ho pod názvem Být stále mlád zpívá s chutí téměř na každém vystoupení. V říjnu si ho budou moci čeští fanoušci vychutnat opět v originále a rozhodně nezůstane jenom u něj.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!