Hip Hop Kemp chce být lepší než kdy dřív. Fanoušky láká na první jména

Hip Hop Kemp chce být lepší než kdy dřív. Fanoušky láká na první jména  

I letos potěší všechny fanoušky hip hopu a rappu kultovní festival Hip Hop Kemp. Ten se uskuteční již posedmnácté a má ambice být ještě lepší, než kterýkoliv předchozí ročník.

Festival Hip Hop Kemp se letos uskuteční v termínu od 23. do 25. srpna, opět v prostorách královéhradeckého Festivalparku. Organizátoři slibují mejdan, na který budou návštěvníci vzpomínat ještě celý další rok. “Jestli máme jednou umřít, tak letos to rozhodně neplánujeme. Přes všechny tradice a odkazy jsme jen tak dobrý, jako náš poslední ročník. Proto ten letošní bude nejlepší,” láká dramaturg Hip Hop Kempu David Maryško.  

A na koho letos organizátoři vsázejí? Do Hradce dorazí třeba neworleánská formace $uicideboy$, americký rapper Chief Keef či Bill $aber, kterého vzezření dominují dready smotané do tvaru mufloních rohů. “Asi nepřekvapí, že k umělcům s nějakou silnou osobní zpovědí máme tak nějak nejblíž. Takové máme v letošní várce rovnou dva. Evidence, jeden z našich nejoblíbenějších, projel za poslední dobu horskou dráhu pocitů. Z vrcholu, kde chová v náručí svého prvorozeného syna, až na dno zdrcujících zpráv o rakovině prsu manželky. Když tohle přetavíte v album Weather Or Not, těžko může být horší, než vaše nejlepší,” vysvětluje Maryško. 

Druhým zmiňovaným bojovníkem je pak Illa J, který se dlouho pral s tím, aby neskončil ve stínu svého staršího bratra J.Dilla, jenž se nejen věnuje stejné profesi, ale rovněž vzhledově jsou velmi podobní. Nyní má již vyhráno a přijede to dokázat i na letošní Hip Hop Kemp. “Ještě nevěříte, že Kemp 2018 bude tím nejlepším?” ptají se organizátoři. 

Vstupenky jsou k zakoupení již nyní v internetovém předprodeji za 1 900 korun na celý festival. Za VIP lístek zájemci zaplatí 3 200 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!