Plzeňská Papírna zažije unikátní párty proti rakovině

Plzeňská Papírna zažije unikátní párty proti rakovině 

V industriálních prostorách plzeňské Papírny se 29. 3. 2018 sejdou příznivci trance scény a především všichni ti, kdo chtějí přispět na dobrou věc. Koná se zde totiž unikátní charitativní akce na podporu boje proti rakovině Trancer Against Cancer.

Jak již název napovídá, výtěžek akce poputuje na podporu  boje proti rakovině, konkrétně na pražské onkologické oddělení v Motole. S myšlenkou uspořádat tuto akci přišel známý český trance DJ Thomas Coastline, sám statečně bojující s tímto zákeřným onemocněním právě v pražské Fakultní nemocnici v Motole. Jak říká, vlastní zkušenosti ho přiměly k myšlence co nejvíce šířit povědomí o možnostech prevence a nutnosti včasného zahájení léčby. Zároveň chce ukázat lidem, kteří již s touto nemocí bojují, že v tom nejsou sami. Všem, kdo přijdou, slibuje spoustu zábavy a hlavně možnost podpořit dobrou věc.

Headlinery akce jsou slovenský talent, který sklízí velké úspěchy i v zahraničí, ReOrder a německý DJ a producent Dennis Sheperd, který se krom produkce a DJingu věnuje také vzdělávání hudebníků v oboru elektronické hudby. Vystoupí i německý DJ Marc van Gale. Line-up doplní čeští, slovenští a ruští matadoři trance scény, mezi něž patří například Martin Gredner, Kristy Jay, Dreamseekers či ProggyBoy. Všichni, kdo na akci vystoupí či se na ní nějakým způsobem podílejí, tak činí bez nároku na honorář, aby byla vybraná částka pro FN Motol co nejvyšší.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Papírna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Papírna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!