Lords of the Sound se vrací s velkolepou show Oscar Music Awards

Lords of the Sound se vrací s velkolepou show Oscar Music Awards 

Po úspěšném podzimním turné 2017 se v dubnu do České republiky vrátí orchestr Lords of the Sound. A máme se na co těšit! Jejich program Oscar Music Awards přináší nejen velký hudební zážitek, ale i jedinečnou vizuální a světelnou show.

Charakteristickým rysem Lords of the Sound se staly tematické koncerty. Celá show Oscar Music Awards je koncipována jako ceremoniál udělování této slavné filmové ceny. Zazní zde hudba z takových filmů jako je Avatar, Moulin Rouge, Matrix, James Bond, Hvězdné války, Gravitace, Pátý element, Titanic, Sherlock Holmes a mnoho dalších. Chybět nebudou ani živé vokály a videoprojekce nejznámějších scén z daného filmu. Show však není nikdy stejná, neboť orchestr neustále rozšiřuje svůj repertoár a přidává nové prvky i speciální efekty. Celková délka představení bude zhruba dvě hodiny.

Projekt Lords of the Sound sdružuje talentované hudebníky, kteří hrají hudbu moderních autorů. K tomuto "skromnému" názvu je inspirovala známá filmová trilogie The Lord of the Rings (Pán prstenů). Hudebníci říkají, že název týmu je jak odkazem na jejich repertoár, tak i výzvou pro ně samotné.

Koncerty Oscar Music Awards se konají 9. dubna ve Zlíně, 10. dubna v Praze, 11. dubna v Českých Budějovicích a 12. dubna v Brně. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Lords of the Sound se vrací s velkolepou show Oscar Music Awards
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!