Letošní Labefest láká na Tomáše Kluse, MIG 21 i all stars rockový team

Letošní Labefest láká na Tomáše Kluse, MIG 21 i all stars rockový team  

I letos se ve festivalovém areálu na břehu Labe, na Smetanově nábřeží v Děčíně, uskuteční festival Labefest. Ten se v loňském roce rozrostl do dvou dnů a ani tento květen tomu nebude jinak!

Velký děčínský hudební svátek se tentokrát uskuteční přímo pod děčínským zámkem 11. a 12. května 2018. A i tento rok se mohou návštěvníci těšit na dva dny plné zvučných českých jmen. První den odstartuje festival třeba písničkář Tomáš Klus a kapela MIG 21. V sobotu do Děčína zavítají UDG, Wohnouti, Visací Zámek i projekt Supergroup složený z all stars teamu rockových muzikantů ve složení Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Klaudius Kryšpín.  

“Naší snahou je přivézt na Labefest do Děčína interprety zvučných jmen, kteří na festivalu zatím nevystupovali. Myslím si, že se nám z našeho hudebního trhu podařilo postavit zajímavý line.up. Navíc jsme přišli s novým formátem, kdy jsme festival rozšířili na dva dny a stanovené vstupné je na oba dny spíše symbolické,” vysvětluje za organizační tým Igor Bayer. Šanci doplnit program obou festivalových dnů mají letos i mladé talentované kapely, kterou si mají možnost vybrat sami návštěvníci. 

Návštěvníci nebudou ochuzeni ani o tradiční slavnostní ohňostroj, k němuž dojde v pátek večer, a o doprovodné aktivity pro děti i dospělé. Ty se uskuteční na Mariánské louce a nebude mezi nimi chybět dřevosochání či Běláskové klání. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?