V Rebel Prague Darts Masters exceloval Sedláček s van Barnevaldem

V Rebel Prague Darts Masters exceloval Sedláček s van Barnevaldem 

Návštěvníci vyprodané haly Královka v Praze prožili večer ve společnosti největších šipkových hvězd, jakými jsou proslulý Michael van Gerwen, pětinásobný mistr světa Raymond van Barneveld, Simon Whitlock, Wayne Mardle nebo Russ Bray. Společně s českou špičkou se zúčastnili Rebel Prague Darts Masters 2018.

Pro držitele VIP vstupenek se brány Královky otevřely již o hodinu dříve a tito návštěvníci měli možnost získat podpis od světových es, vyfotografovat se s nimi i prohodit pár slov.

V 18 hodin se hala zpřístupnila i pro zbytek fanoušků, kteří dorazili v nejrůznějších kostýmech – potkat jste zde mohli třeba gladiátora, Pata a Mata či klauny. Show odstartoval moderátor Honza Webber, který v půl osmé přivítal hvězdy PDC. Každý hráč z tohoto okruhu dostal za partnera jednoho tuzemského hráče a začala bitva o titul z Rebel Prague Darts Masters.

Russ Bray s přízviskem The Voice kvůli svému nezaměnitelnému hlasu přivítal každého hráče za aplausu obecenstva. První vyvolaná dvojice se skládala ze Simona Whitlocka a Michala Kočíka, dvojnásobného účastníka World Cup of Darts. Jejich soupeři nastoupili ve složení Raymond van Barneveld a nejznámější český hráč Karel Sedláček. Po napínavé bitvě to byl právě on, kdo poslední šipkou rozhodl o výhře své dvojice s výsledkem 3:1.

Do druhého semifinále nastoupil František Humpula, který překvapil svým novým sestřihem. Jeho partnerem v duu byl showman Wayne Mardle, který tradičně nastoupil s havajským věncem kolem krku. V českých barvách se proti nim postavil David Písek a světová jednička Michael van Gerwen.

Jednoznačné finále

Druhé semifinále skončilo s totožným výsledkem a po výhře 3:1 se z postupu do boje o nejcennější pohár radovalo duo Písek – van Gerwen. Finále bylo pro mnohé velice jednoznačné a v celkovém skóre 3:0 na legy v něm dominovalo duo van Barneveld – Sedláček.

Po předání pohárů přišla na řadu druhá část programu a to zápasy mezi profesionály z PDC, kdy Australan Whitlock vyzval showmana Mardela. Po celý zápas nepřestával Mardle fanoušky bavit, i když ho Whitlock nakonec porazil.

V posledním zápase se střetli krajané van Barneveld a van Gerwen. Tato generační bitva skončila lépe pro aktuálního mistra světa a po výhře 13:4 na legy se Michael van Gerwen radoval z vítězství z posledního zápasu, který Rebel Prague Darts Masters nabídl.

Foto: Petr Šolar

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Foto: Petr ŠolarFoto: Petr ŠolarFoto: Petr Šolar
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!