Ben Caplan se vrátí do Prahy s písněmi z úspěšného muzikálu

Ben Caplan se vrátí do Prahy s písněmi z úspěšného muzikálu  

Kanadský muzikant Ben Caplan je v současné době na turné s novými písněmi, které původně složil pro muzikál Old Stock: A Refugee Love Story. Spolu se svou novou čtyřčlennou kapelou se zastaví také v Praze.

Premiéru měla hra Old Stock: A Refugee Love Story na festivalu Edinburgh Fringe a sedm týdnů se hrála v New Yorku na Off Broadwayi. V přestávkách mezi vystoupeními pak Ben Caplan vyráží s kapelou na koncerty po Evropě i Severní Americe, kde také představuje písně z muzikálu. Do Prahy zavítá 25. května, kdy vystoupí ve Futurum Music Baru

Ben Caplan je známý nejen svým hudebním nadáním, ale také charismatem a žánrovou rozmanitostí. “Od první vteřiny na pódiu vás zaujme. S klipem a rozvahou předstupuje před publikum, aby ticho proměnil v bouři,” lákají organizátoři na pražský koncert. Ve svém posledním projektu se rozhodl zkoumat téma imigrace, ztráty, temnoty, lásky, sexu a Boha. 

Písničkář se proslavil svým znělým baritonem, který umí být v jedné chvíli hebký a v té druhé drsný. Během koncertů ho doprovází klavír, akordeon, varhany, klarinet, saxofon, housle, bicí a někdy i akustická kytara. Svou debutovou desku In the Time of the Great Remembering vydal v roce 2011. O čtyři roky později potěšil fanoušky albem Birds With Broken Wings

Vstupenky na koncert jsou již nyní v internetovém předprodeji za 330 korun. Na místě si v den koncertu zájemci zaplatí 390 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!