Public Image Ltd. vystoupí poprvé v Praze

Public Image Ltd. vystoupí poprvé v Praze  

Čtyřicet dlouhých let čekala česká metropole na koncert Public Image Ltd. Johna Lydona. A v tomto roce se konečně dočká. U příležitosti svých 40. narozenin totiž britská formace oznámila velké evropské a japonské turné, během kterého navštíví také Prahu.

Turné s názvem The Public Image Is Rotten Tour odstartují Public Image Ltd. 30. května v Bristolu. Svůj historicky první pražský koncert odehrají 13. července, kdy zavítají do Lucerna Music Baru. Skupina naposledy vyjela na koncertní šňůru v roce 2016. Nyní je čeká celkem 32 koncertů, mezi nimiž nechybí ani festivalová vystoupení v Británii, Holandsku, Polsku i v Londýně. 

Kromě turné vydává kapela boxset, který zmapuje její kariéru, i dokument, jenž bude mít premiéru na Tribeca Film Festival v New Yorku. V předpremiéře byl uveden již minulý rok na londýnském festivalu Raindance. Svou doposud poslední desku What The World Needs Now… vydali Public Image Ltd. v roce 2015. Vyšla jen tři roky od předposledního This is PiL, které vydala kapela po 17 letech. 

Vstupenky na první pražský koncert kapely Public Image Ltd. jsou již nyní v předprodeji na stránkách Lucerna Music Baru a dalších internetových předprodejích za zvýhodněnou cenu 790 korun. Na místě v den koncertu cena naroste na 900 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!