Pražský koncert bude jedna velká jízda, lákají Kelly Family

Pražský koncert bude jedna velká jízda, lákají Kelly Family 

V devadesátých letech pobláznila celý svět. Nyní se legendární formace Kelly Family chystá na koncertní turné We Got Love, během něhož navštíví také Českou republiku.

Členové Kelly Family mají na svém kontě miliony prodaných alb, koncerty před sta tisíci fanoušky i více než čtyřicet hudebních ocenění. Po dlouhé odmlce se opět vrací na na koncertní pódia. A během turné We Got Love zamíří také do České republiky. 

Pražský koncert kapely Kelly Family proběhne 8. března v pražské O2 areně. Turné We Got Love je z velké části již vyprodané. I na pražský koncert zbývají poslední volné vstupenky. Kapela slibuje téměř nezměněnou sestavu, nejznámější hity, ale i nové písně z aktuálního alba. “Jsme skutečně nadšení, že se můžeme vrátit před české publikum,” těší se bubeník, kytarista a zpěvák Angelo Kelly, “budeme hrát v největší hale u vás a je nám ctí, že po dvaceti letech můžeme znovu potkat naše fanoušky. Je nám jasné, že všichni vyrostli stejně jako my.” 

“Pro mě je návrat Kelly Family splněný sen. Jsem šťastná, že znovu vystupujeme spolu. Slibuji všem fanouškům, že na koncertech nového turné necháme všechno,” říká Patricia Kelly, která v době přestávky nahrála několik vlastních sólových alb. Nejstarší mužský člen formace Johnny Kelly pak dodává: “Tak velkolepé turné, jako je We Got Love, jsme nikdy neměli. Jedeme téměř padesát koncertů pro stovky tisíc fanoušků, kteří dostanou takovou nálož hudby i vizuálních efektů, které nikdy od Kelly Family nedostali.” 

“Jsme zpátky ve hře. Kdo si myslel, že už nás na koncertech nikdy neuvidí společně, mýlil se. Jsme tady v té nejlepší formě. Neviděli jsme se s fanoušky dlouho, ale nezapomněli jsme na ně,” vysvětlila Kathy Kelly. Skupina slibuje bezmála tříhodinovou show, během níž zazní průřez její tvorbou. Chybět nebudou ty největší hity, jako jsou I can’t help myself, An angel, Why why why, Nanana, Fell in love with an alien a další. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!