Legendární The Rolling Stones se opět valí na Prahu

Legendární The Rolling Stones se opět valí na Prahu 

Světoznámá kapela The Rolling Stones se vrátí již tento rok do Evropy se svým turné No Filter. Nezastavitelná legenda během něj navštíví rovněž Českou republiku. Vystoupí 4. července na letňanském letišti.

Druhou část turné Stones - No Filter, která naváže na úspěšnou a vyprodanou koncertní šňůru z loňského roku, odstartují Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts a Ronnie Woods 17. května v irském Dublinu. Následovat bude Velká Británie, Německo a Francie. V červenci se pak dočká Polsko i Česká republika. “Je obrovská radost hrát s touhle kapelou, kterou nic nezastaví. Jsme v podstatě pořád na začátku,” raduje se kytarista a zakládající člen kapely Richards.  

Návštěvníci koncertů se mohou těšit na set list plný kultovních hitů, mezi nimiž nebudou chybět Satisfaction, Paint It Black, Jumpin Jack Flash či Brown Sugar. Zároveň The Rolling Stones slibují i několik neočekávaných skladeb a náhodně vybraných překvapení ze svého obrovského arzenálu písní. Kromě toho se fanoušci dočkají rovněž velkolepé produkce a nejmoderněji navržené scény. 

“Tahle část turné ‘No Filter’ je pro Stones opravdu výjimečná. Těšíme se, až se v létě vrátíme na pódium a zahrajeme fanouškům v České republice,” řekl Mick Jagger, “bude jako vždy naprosto vzrušující představit se zase ve městech, kde jsme dlouho nehráli, a navštívíme také nějaká nová místa.” Pražský koncert proběhne 4. července na Letišti Letňany

Kapela působí na hudební scéně již od roku 1962. Kde berou neustále energii ke stále dalším a dalším koncertů? “Publikum Stones je tím lepidlem, které nás drží pohromadě. Ten nejlepší pocit nejvyššího uspokojení zažívám, když se blíží konec koncertu a všichni v publiku šílí nadšením,” vysvětlil bubeník Charlie Watts a kytarista Ronnie Wood dodává: “Když se dívám na to moře lidí, pro které hrajeme, vidím jen samé úsměvy. Zahřeje to u srdce a jsem rád, že lidem přinášíme pocit štěstí. Hudba ten pocit přináší mně a zároveň i jim… je to nakažlivé.” 

Vstupenky jdou do předprodeje 9. března v 10 hodin. K dispozici bude omezený počet VIP balíčků. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!