Všechny tváře vody představila návrhářka Tereza Sabáčková

Všechny tváře vody představila návrhářka Tereza Sabáčková

Pražský Žofín hostil v úterý 20. února přehlídku modelů od české módní návrhářky Terezy Sabáčková. Představila během ní nejen novou kolekci s názvem Všechny tváře vody, ale rovněž své starší modely.

hodnoceno 2x
Líbí? Pošlete to dál...

Módní přehlídka Terezy Sabáčkové byla především o módě. Do jejích společenských šatů byly oblečené nejen modelky předvádějící na mole, ale rovněž moderátorky Eva Čízkovská i Adéla Jelínková a hudební i herečtí hosté. Píseň z muzikálu Kleopatra předvedla Kamila Nývltová, svou skladbu Fly zase Eva Burešová. Nechyběl ani Václav Noid Bárta, který vystoupil s písní kapely Lucie Dotknu se ohně. 

O hudební doprovod se postaralo rovněž smyčcové trio Inflagranti i violoncellista Václav Žák a PanSpace. Mezi modelkami se představili Iveta Vítová, Nikol Švantnerová, Andrea Bezděková i Taťána Makarenko. Nechyběla ani Nela Boudová, která zároveň namluvila klip k přehlídce.

Foto: Marián Juskanin

Další náhodné fotky z galerie...

Všechny tváře vody představila návrhářka Tereza Sabáčková Všechny tváře vody představila návrhářka Tereza Sabáčková Všechny tváře vody představila návrhářka Tereza Sabáčková Všechny tváře vody představila návrhářka Tereza Sabáčková


Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...