Hentai Corporation vyrazí na jarní turné v nové sestavě

Hentai Corporation vyrazí na jarní turné v nové sestavě 

Svérázná kapela Hentai Corporation vyjede počátkem března na koncertní turné, na němž představí nejen své aktuální album Intracellular Pets, ale rovněž novou sestavu.

Z kapely odešel klávesista František Koucký, kterého zastoupí hned dva náhradníci. “Je to pro nás sice velká osobní a hudební ztráta, která bolí víc než strup na pytlíku, nicméně nás teď hraní strašně baví, takže hudební (a fyzická) smrt ještě není na pořadu dne. Možná na podzim,” vysvětluje kapela s nadsázkou sobě vlastní. 

Kouckého v kapele nahradí Dave Tichý a Adoš Novotný. “Jedná se zatím o provizorní řešení. Kluci s náma odehrajou koncerty do konce festivalové sezóny, a pak se uvidí, co dál,” vysvětluje Durex z Hentai Corporation, “vytrhli nám trn z paty, protože to všechno bylo poměrně narychlo. Uvidíme, jestli se někomu z nich u nás zalíbí. Rozuměj: vydrží s náma lejt, nechcípne a nedokope nás. Přece jenom, ještě s náma neodehráli žádný koncerty, kde se dějou všechny zvěrstva, tak uvidíme, jestli to vydržej.” 

Turné startuje 2. března v Kutné Hoře. Následovat budou koncerty v Pardubicích, Ostravě, Zlíně, Brně, Olomouci, Praze a v Plzni, kde 28. března celá koncertní šňůra vyvrcholí. Hentai Corporation doprovodí surf-stonerová kapela The Atavists z Hradce Králové, která na koncertech představí novou studiovou desku Lo-Fi Life.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!