Sestra roku opět ocení nejlepší zdravotnické pracovníky

Sestra roku opět ocení nejlepší zdravotnické pracovníky 

Letos již 18. ročník soutěže Sestra roku ocení nejlepší zdravotní sestry i další nelékařské zdravotnické pracovníky za jejich mimořádné pracovní výkony. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 1. března v pražském Divadle Hybernia.

Nejlepší zdravotničtí pracovníci jsou nominováni ve čtyřech kategoriích. Jediná kategorie, pro kterou hlasovala široká veřejnost, je Sestra mého srdce.

Ocenění Sestra roku je rozděleno do dvou kategorií – Sestra v přímé ošetřovatelské péči, v níž soutěží sestry vykonávající ošetřovatelskou praxi ve všech typech zdravotnických zařízení nemocniční a ambulantní sféry a ve všech formách domácí a sociální péče, a Sestra v managementu a vzdělávání, jež zahrnuje sestry aktivní v intenzivní vzdělávací, manažerské či vědecko-výzkumné činnosti.

Mimořádnou cenu Čestné ocenění za celoživotní dílo v ošetřovatelství uděluje redakce časopisu Zdravotnictví a medicína. Tato cena si klade za cíl vyzdvihnout celoživotní práci nominovaného, jež představuje významný kvalitativní přínos rozvoji oboru ošetřovatelství.

Foto: archiv Sestra roku

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Hybernia

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!