Verona se vrací s novou písní i zpěvačkou

Verona se vrací s novou písní i zpěvačkou 

Po dvou letech od vydání posledního hitu se vrací česká popová skupina Verona s novinkou Complicated, na které se podílela kromě Petera Fidera i nová zpěvačka Veronika Stýblová. Nyní se dvojice chystá na turné.

S novou písní Complicated se vrací česká skupina Verona na hudební podia. Complicated je tak první písní po dvou letech od vydání úspěšného singlu Endless Day, jenž je nahraný už v nové sestavě kapely. Její dlouholetou zpěvačku Markétu Jakšlovou nahradila Veronika Stýblová, kterou mohou fanoušci spatřit i ve videoklipu k nové písni. 

Klip natáčeli ve Spojených státech, konkrétně v Arizoně, Nevadě, Kalifornii a Utahu. „Měli jsme na začátku jasno v tom, že klip chceme natáčet někde na opuštěných místech. Rozhodně to nemělo být velkoměsto a rušné ulice,“ říká Veronika a Peter dodává: „Napadla nás Route 66, dlouhé nekonečné silnice a ta krásná liduprázdná krajina.“

I když dvojice právě vydala svůj nový singl, připravuje už další. „Veronika přinesla do kapely čerstvý vítr a novou energii a oba máme velkou chuť sedět ve studiu a tvořit nové věci,“ říká Peter. Mezitím se však skupina vydá také mezi své fanoušky v rámci turné po České republice a Slovensku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!