Nejnovější články » Hudební novinky

Projekt VNV Nation doveze svou pozitivní energii i do české metropole

14.2.2018,

Noire. Tak zní název nadcházejícího alba VNV Nation, kteří na jeho podporu vyjedou na koncertní šňůru, jež zahrne show nejen po Evropě, ale rovněž po dalších světových kontinentech. V říjnu se zastaví rovněž v Praze.

Čeho se fanoušci na turné dočkají? VNV Nation slibují ještě více, než dali kdykoliv předtím. Návštěvníci se dočkají mimořádně dlouhé show, v rámci níž zazní jak písně z nového alba Noire, tak fanouškovsky nejoblíbenější songy. Elektronická formace láká ale i na několik rarit. 

V čele alternativního elektronického projektu VNV Nation stojí zpěvák, autor skladeb i producent Ronan Harris. Žánrově nelze přesně zařadit. Ve svých skladbách propojuje poetické a přemýšlivé texty se zvukem, jenž se nebojí melodických tanečních beatů ani indie elektronického chorálu. Nechybí ani náladové balady či postklasické filmové skladby. 

Koncerty VNV Nation se vyznačují velkou energií a pozitivními emocemi. Na vlastní oči se o tom budou moci přesvědčit i čeští fanoušci, a to přesně 16. října ve Futurum Music Baru. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji za 300 korun. Na místě si pak zájemci za jeden lístek zaplatí 400 korun.