Projekt VNV Nation doveze svou pozitivní energii i do české metropole

Projekt VNV Nation doveze svou pozitivní energii i do české metropole  

Noire. Tak zní název nadcházejícího alba VNV Nation, kteří na jeho podporu vyjedou na koncertní šňůru, jež zahrne show nejen po Evropě, ale rovněž po dalších světových kontinentech. V říjnu se zastaví rovněž v Praze.

Čeho se fanoušci na turné dočkají? VNV Nation slibují ještě více, než dali kdykoliv předtím. Návštěvníci se dočkají mimořádně dlouhé show, v rámci níž zazní jak písně z nového alba Noire, tak fanouškovsky nejoblíbenější songy. Elektronická formace láká ale i na několik rarit. 

V čele alternativního elektronického projektu VNV Nation stojí zpěvák, autor skladeb i producent Ronan Harris. Žánrově nelze přesně zařadit. Ve svých skladbách propojuje poetické a přemýšlivé texty se zvukem, jenž se nebojí melodických tanečních beatů ani indie elektronického chorálu. Nechybí ani náladové balady či postklasické filmové skladby. 

Koncerty VNV Nation se vyznačují velkou energií a pozitivními emocemi. Na vlastní oči se o tom budou moci přesvědčit i čeští fanoušci, a to přesně 16. října ve Futurum Music Baru. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji za 300 korun. Na místě si pak zájemci za jeden lístek zaplatí 400 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!