Koncert kalifornských Fu Manchu se přesouvá do větších prostor Storm Clubu

Koncert kalifornských Fu Manchu se přesouvá do větších prostor Storm Clubu  

Když ohlásila jihokalifornská hard rocková kapela Fu Manchu svůj pražský koncert, po vstupenkách se jen zaprášilo. Pro velký zájem tak přesunuli organizátoři i skupina vystoupení ze strahovské Sedmičky do Storm Clubu.

Na scéně jsou již od roku 1985 a na svém kontě mají dvanáct studiových desek, z nichž ta poslední s názvem Clone of the Universe. Vyšla na počátku tohoto roku. Novou nahrávku přinesli po čtyřech letech od vydání nyní již druhé nejmladší desky Gigatoid. Nyní se kapela vydává na celosvětové turné, během něhož navštíví i Českou republiku. 

Formace Fu Manchu kombinuje na své poslední desce přímočarý rok s nečekanými hudebními zvraty. Centrální skladbou alba je osmnáct minut dlouhá kompozice Il Mostro Atomico, v které s kapelou hostuje kytarista a skladatel legendárních RUSH Alex Lifeson

Do Prahy dorazí kapela již 14. března 2018. Z původně plánovaných prostor strahovské Sedmičky se koncert přesunul do většího Storm Clubu. Na dosud vyprodaný koncert se tak uvolnila další série vstupenek, které jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 300 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Storm Club

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!