Americký hard rock dovezou do Prahy Icon For Hire

Americký hard rock dovezou do Prahy Icon For Hire  

Zpěvačka Ariel Bloomer a kytarista Shawn Jump. To je duo, které tvoří kapelu Icon for Hire z amerického Illinois. Svou tvorbu a poslední nahrávku přijedou představit také do České republiky.

Kapela Icon for Hire založená v roce 2007 má na svém kontě tři studiová alba. Své debutové album Scripted vydala v roce 2011. O dva roky později spatřila světlo světa nahrávka Icon for Hire a doposud poslední vydanou deskou je You Can’t Kill Us z listopadu 2016. Financována byla přímo fanoušky, kteří na ní zasílali peníze prostřednictvím Kickstarter. Celkem se vybralo 127 200 dolarů, to řadí kampaň mezi jednu z nejúspěšnějších na poli hudby. 

Album si vydali sami, jeho producentem se stal Mike Green, který spolupracoval i s Gwen Stefani či skupinou All Time Low. Fanouškům na ní přináší mix hard rocku s prvky hip hopu, elektroniky i popu. Texty se týkají současných témat, jako jsou závislost, deprese i sebeúcta. Icon for Hire jsou na poslední nahrávce silnější než kdy dříve a svou současnou formu dorazí předvést i do České republiky. 

Do české metropole dorazí Icon for Hire 10. května 2018. Jejich koncert se uskuteční v Café V lese. Vstupenky na koncert jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji za 250 korun. V den koncertu se cena lístku vyšplhá na 300 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Café V lese nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!