Lotyšská partička Carnival Youth se vrací do České republiky

Lotyšská partička Carnival Youth se vrací do České republiky  

Indie rocková kapela Carnival Youth z Lotyšska se vrátí potřetí do české metropole. Návštěvníkům doveze ty největší hity své kariéry.

Carnival Youth v Praze již dvakrát vystupovali, nyní se na ně mohou těšit návštěvníci Café V lese, kam zavítají 18. dubna 2018. Jedna z nejúspěšnějších současných kapel z celého Pobaltí ve svých skladbách míchá nápadité melodie, energii rockové hudby i neotřelé nápady. Jejich poslední desku Propeller mnozí přirovnávají ke slavnějším Wolf Parade, Temples i Arctic Monkeys. 

Čtyřčlenná kapela má na svém kontě od založení v roce 2012 celkem tři nahrávky. Jedná se o EP Never Have Enought, debutové LP No Clouds Allowed a zmiňované Propeller, jenž vyšlo v dubnu roku 2016. Díky všem třem deskám si vysloužili celoevropskou popularitu i uznání hudební kritiky. 

Přestože jsou Carnival Youth na hudební scéně ještě poměrně nováčky, zahráli si již třeba v NME Club Night v KOKO v Londýně a vystoupili na mnoha festivalech, jako jsou britský The Great Escape, maďarský Sziget, německý Reeperbahn či Eurosonic v Holandsku. Jejich nejznámější hity, mezi něž patří Never Have Enough, Octopus či Brown Eyes And All The Rest, mají na Youtube statisíce zhlédnutí. 

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 250 korun. V den konání se jejich cena vyšplhá na 300 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Café V lese nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!