Holandské techno v podání Secret Cinema zaplní brněnskou Flédu

Holandské techno v podání Secret Cinema zaplní brněnskou Flédu  

Brněnský klub Fléda ohlásil hlavní hvězdu jarní Elektry. Tou se stane holandský producent a DJ Secret Cinema. Do Brna doveze songy z aktuálních EP.

Jedna z nejdéle pořádaných klubových nocí v České republice Elektra se každoročně zaměřuje na aktuální odnože stylu techno, house a minimal. Návštěvníkům představuje světové osobnosti těchto žánrů. Letos se uskuteční 9. března. Holanská techno legenda Secret Cinema se stane jejím headlinerem. 

Producent a DJ přiveze do Brna skladby ze svých nejnovějších EP I Can Feel It Rising a Séance. Na hudební scéně působí Secret Cinema již déle než čtvrt století. Úspěchy sbírá po celém světě - jak v domovském Beneluxu, tak v zámoří i v Asii. “Mám pocit, že lidi kolem techna se zbytečně dohadují o tom, co je underground a co je komerce. Pokud jde o mě, nejsi ‘underground’, pokud nejsi mrtvý. Když vydáváš muziku, kterou si lidé můžou koupit, a vystupuješ za peníze, jsi komerční,” vysvětlil hudebník serveru Electronicgroove.  

Ve své tvorbě kombinuje Jeroen Verheij alias Secret Cinema nejrůznější hudební žánry. Jeho skladby obsahují směsici směrů - od ambientních a minimalistických až po věhlasné rave a deep house. “Vždycky jsem sledoval změny na scéně a snažil se v průběhu let vyvíjet. Je důležité zachytit trendy a být aktuální,” říká, “je to výzva, která se neomrzí, protože je vždy spousta cest, jak přistupovat k technu.” 

Na hlavní stagi spolu s ním vystoupí i brněnský DJ a zakladatel Elektry Orbith, slovenská hudebnice Leia Drex i košický DJ Denes Toth. Na bar stagi si návštěvníci užijí set Fly & friends. Koncerty doplní i vizuální projekce, o které se postarají členové formace Visualove.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!