Moscow City Ballet v Praze představí Shakespearovu tragédii. Vyhrajte vstupenky na balet Romeo a Julie

Moscow City Ballet v Praze představí Shakespearovu tragédii. Vyhrajte vstupenky na balet Romeo a Julie 

Ruský baletní soubor Moscow City Ballet se vrací do Prahy. Tentokrát přiveze baletní nastudování jedné z nejslavnějších tragédií – Romeo a Julie Williama Shakespeara.

Soubor klasických tanečníků předvede nejromantičtější baletní představení, příběh, ve kterém lásku nepřemůže ani smrt. Pražští fanoušci slavných ruských baletních umělců souboru Moscow City Ballet založený choreografem Victorem Smirnov-Golovanovem se mohou na jejich vystoupení těšit 11. března v pražském Kongresovém centru.

Soutěž byla ukončena. Výherci byli kontaktováni e-mailem.

Romeo a Julie je klasický příběh, který se dočkal již mnoha interpretací. Diváky čeká oslnivá scénografie, krásné kostýmy, skvělé taneční výkony a také hudba. Moscow City Ballet boří veškeré mýty o baletních vystoupení, protože spojení všech zmiňovaných prvků vytváří úžasnou atmosféru a nezapomenutelný kulturní zážitek. A vy můžete být u toho. Stačí když správně odpovíte na soutěžní otázku. Pokud vás vylosujeme, získáte dvě vstupenky na březnové představení.

Soutěžní otázka zní:

Jak se nazývají dva znepřátelené rody, rodiny Romea a Julie?

Správné odpovědi nám posílejte na e-mail soutez@informuji.cz do pátku 23. února 2018. Následně vysolujeme tři výherce, kteří získají dvě vstupenky. Na představení se tak podívají zdarma i s doprovodem. 

Nápovědu na soutěžní otázku najdete v článku, kde také zjistíte více informací o představení.

 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!