RnB & Hip Hop Night láká na Vladimira 518, Angelu Johnson i Matěje Rupperta

RnB & Hip Hop Night láká na Vladimira 518, Angelu Johnson i Matěje Rupperta  

Patříte k fanouškům RnB a Hip Hopu? V tom případě byste si neměli nechat ujít speciální RnB & Hip Hop Night, která objede hned tři české a tři slovenské zastávky.

RnB & Hip Hop Night chce nabídnout večer nabitý programem, který představí oba hudební žánry a jejich vzájemné prolínání. Proto tvoří program nejen čeští a slovenští umělci, ale chybět nebude ani zahraniční host. Tím se stane americká RnB zpěvačka Angela Johnson. Chybět nebude ani formace Eugen Botos Finally, která patří mezi absolutní slovenskou špičku v žánrech RnB, funky, soulu i jazzu. 

Dvojici interpretů pak doplní i český rapper Vladimir 518, frontman kapely Monkey Business Matěj Ruppert a zpěvačka Christina J. Na slovenských zastávkách se objeví rovněž Celeste Buckingham, Sani Sasi či Vladis

Turné odstartuje 4. dubna v pražském Paláci Akropolis. Následující den zavítá celá sestava rovněž do ostravského klubu Fabric a 7. dubna se své RnB a hiphopové noci dočká rovněž brněnská Fléda. Na Slovensku pak interpreti zamíří do Bratislavy, Košic i do Piešťan. Vstupenky jsou již nyní k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream.

Foto: Facebook.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!