Jessie J vystoupí poprvé v České republice. Zazpívá na Colours of Ostrava

Jessie J vystoupí poprvé v České republice. Zazpívá na Colours of Ostrava 

Populární český festival Colours of Ostrava začíná postupně odkrývat známá jména svých letošních interpretů a znovu tomu není jinak – na Colours letos dorazí britská zpěvačka Jessie J, která patří k největším globálním hvězdám současnosti.

Od chvíle, kdy Jessie J zvítězila v anketě BBC Sound Of 2011, dokázala prodat miliony alb a světu se vryla do paměti zejména singly Price Tag, Nobody’s Perfect, Domino nebo Bang Bang. Kromě prvního místa v anketě BBC získala i prestižní Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy. „Jessie J vládne impozantním hlasem a její vystoupení jsou pověstná fantastickou koncertní show. Dokáže strhnout i ty největší davy, jako třeba v Glastonbury,“ říká ředitelka Colours of Ostrava Zlata Holušová.

Populární britská zpěvačka s vlastním jménem Jessica Ellen Cornish se pohybuje převážně v popu, soulu, R&B, elektropopu a hip hopu, i když při závěrečném olympijském ceremoniálu v Londýně 2012 si s kapelou Queen zazpívala hezky po rockersku skladbu We Will Rock You. Kromě své tvorby psala Jessie J skladby i pro Aliciu Keys, Miley Cyrus nebo Chrise Browna. Na svém kontě má tři studiová alba a se čtvrtým, dlouho očekávaným albem s názvem R.O.S.E, vystoupí Jessie J i na oblíbeném českém festivalu Colours of Ostrava.

Festival se jako každoročně uskuteční v oblasti ostravských Dolních Vítkovic, letos od 18. do 21. července. Kromě Jessie J se mohou návštěvníci těšit i na George Ezru, Cigarettes After Sex, Kaleo, Ziggyho Marleyho, Auroru a mnoho dalších. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!