Beth Hart vydala nové studiové album s kytarovým mágem Joem Bonamassou a zve na pražský listopadový koncert

Beth Hart vydala nové studiové album s kytarovým mágem Joem Bonamassou a zve na pražský listopadový koncert 

Americká bluesová zpěvačka Beth Hart se po čtyřech letech opět spojila s kytaristou Joem Bonamassou a vytvořili již třetí společné album Black Coffee, které vyšlo 26. ledna. Ukázky z něj si mohou čeští bluesoví fanoušci poslechnout naživo 29. listopadu v pražském Foru Karlín.

Spolupráce zpěvačky, skladatelky a blues-rockové „střely“ Beth Hart a Joa Bonamassy trvá již od roku 2011. Tehdy vyšlo jejich první společné album s názvem Don’t Explain, o tři roky později zase deska Seesaw, která získala nominaci na cenu Grammy a vyšplhala se na první příčku prodejní hitparády Billboard Blues.

Nyní se tato dvojice spojila již potřetí, aby 26. ledna vydala další album Black Coffee, které vytvořili spolu s producentem Kevinem Shirleyem. Album obsahuje celkem deset skladeb, jež ve svém repertoáru proslavili umělci jako Edgar Winter, Etta James, Ike & Tina Turner, Steve Marriot, Ella Fitzgerald, Lil‘ Green, LaVern Baker, Howlin‘ Wolf, Lucinda Williams či Waldeck. Některé ze skladeb pak jistě zazní na pražském listopadovém koncertu, který se uskuteční 29. listopadu ve Foru Karlín.

Beth Hart se přitom do Prahy vrátí hned počtvrté. Naposledy zde vystoupila v roce 2017 v rámci svého světového turné s posledním albem Fire On The Floor, nominovaným na prestižní Blues Music Awards hned ve třech kategoriích. Již tehdy slíbila vyprodanému Foru Karlín, že se za rok vrátí. A o tom, že bude i letošní koncert této bluesové zpěvačky vyprodaný, svědčí i fakt, že již nyní je více než polovina lístků vyprodaných. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!