Jak oslavit pololetní vysvědčení? Ledová Praha opět nabízí volný či symbolický vstup do čtyřiceti objektů

Jak oslavit pololetní vysvědčení? Ledová Praha opět nabízí volný či symbolický vstup do čtyřiceti objektů 

Tradiční akce Ledová Praha letos opět umožní volný či zvýhodněný vstup do různých pražských muzeí, galerií či pamětihodností. Děti si tak mohou se svými rodiči od 2. do 4. února zpestřit pololetní prázdniny.

K získání volné či zlevněné vstupenky potřebujete Ledovou kartu, kterou pak stačí předložit u vstupu do vybrané památky či muzea. Zájemci si karty mohou vyzvednout od pondělí 29. ledna do pátku 2. února mezi 9. a 17. hodinou v budově Pionýra na Senovážném náměstí č. 977/24 na Novém Městě v Praze.

Volný vstup pro všechny bude v sedmi budovách Národního muzea (NM) – Nové budově, Národním památníku na Vítkově, Náprstkově muzeu, Českém muzeu hudby, Muzeu Antonína Dvořáka, Muzeu Bedřicha Smetany a Národopisném muzeu. Dále budou moci zájemci zdarma navštívit Muzeum Policie ČR nebo Síň slávy českého fotbalu.

Děti mohou mít volný vstup na vybraný okruh Pražského hradu, do Židovského muzea, Národního zemědělského muzea, Poštovního muzea, Botanické zahrady v ulici Na Slupi, Muzea Karlova mostu a dalších objektů. Jejich doprovod má do těchto objektů zlevněné vstupné.

Slevy na základním vstupném v rámci Ledové Prahy nabízí třeba Botanická zahrada v Troji, Staroměstská radnice, muzeum voskových figurín Grévin, Muzeum Karla Zemana, Galerie Tančící dům, kde probíhá výstava Sedmičky Josefa Lady, nebo Muzeum pražských pověstí a strašidel.

Pro příznivce geocachingu bude připravena hra inspirovaná starými pražskými tržišti a všichni účastníci se opět mohou zúčastnit vědomostní Velké ledové soutěže.

Foto: Národní památník na Vítkově. Zdroj: archiv NM

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!