Elton John se s fanoušky rozloučí na světovém turné. Dorazí i do Prahy

Elton John se s fanoušky rozloučí na světovém turné. Dorazí i do Prahy  

“Je čas ukončit jednu cestu, abych mohl plně přijmout další důležitou kapitolu svého života,” oznámil Elton John a představit turné Farewell Yellow Brick Road, které má být jeho posledním. V rámci něj se dorazí rozloučit i s českými fanoušky.

Elton John není jen tak ledajakým hudebníkem, proto je jasné, že jeho ‘rozlučkové’ turné bude stát opravdu za to. Koncertní šňůra, která odstartuje 8. září 2018 v USA, zahrne více než 300 koncertů na pěti kontinentech. Světoznámého hudebníka se dočkají země Severní Ameriky, Evropy, Asie, Jižní Ameriky i Austrálie. Končit bude až v roce 2021.  

Fanoušci se mohou těšit na novou pódiovou produkci, která slibuje nevídanou hudební i vizuální show, v rámci níž Elton John obsáhne svou padesátiletou kariéru, která zahrnuje nespočet megahitů známých po celém světě. “Živé koncerty mě nabíjejí - jsem nadšený a zároveň cítím velkou pokoru, že mohu pořád hrát a zpívat publiku po celém světě,” říká zpěvák, “na své poslední turné mám v úmyslu přinést vášeň a tvořivost, které po desetiletích bavily mé fanoušky. Na turné se velmi těším a ukončím jím tak kapitolu svého koncertování. Potřebuji věnovat více času výchově svých dětí.” 

Do České republiky dorazí Elton John 7. května 2019, kdy vystoupí v pražské O2 areně. Vrátí se tak potěšit své tuzemské fanoušky po třech letech od své poslední show. Oficiální předprodej startuje 9. února 2018. Fanoušci seženou vstupenky v internetovém předprodeji v cenovém rozmezí od 1 990 do 4 990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!