Lucie umožní nahlédnout pod pokličku připravovaného alba jednomu z fanoušků. Daruje mu i podepsanou kytaru.

Lucie umožní nahlédnout pod pokličku připravovaného alba jednomu z fanoušků. Daruje mu i podepsanou kytaru. 

Jednomu z fanoušků populární kapely Lucie se splní sen – bude mít možnost nahlédnout do zkušebny skupiny, kde v současnosti vzniká jedno z nejočekávanějších českých alb tohoto roku, album EVOLUCIE. Přípravy desky se zúčastní ten, kdo vyhraje internetovou soutěž, navrženou samotnou kapelou. Vítěz si zároveň odnese luxusní podepsanou kytaru.

Kapelu Lucie čeká letos výjimečný rok – na podzim vydá po šestnácti letech nové řadové album EVOLUCIE, a to v původní a nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, P.B.CH. a David Koller. K desce nebude chybět ani dlouho očekávané halové turné, které dorazí do Prahy, Ostravy, Brna, Bratislavy a Košic a na kterém zazní jak novinky, tak i zásadní hity kapely.

Pro fanoušky však Lucie nepřipravila jen turné a nové album. Právě na jeho přípravu se může podívat jeden z fanoušků, který vyhraje v internetové soutěži. „Stačí na mobil natočit alespoň třicetisekundové video, jak fanoušek hraje jakoukoliv písničku Lucie. Může ji zazpívat a capella, doprovodit se u toho na nástroj nebo si ji klidně střihnout s celou kapelou. Je to jen na jeho představivosti,“ říká Ladislav Vajdička z managementu BrainZone.

Video je potřeba do 31. ledna uložit na kterékoliv uložiště a poslat link se jménem a krátkým popisem videa na adresu: kytara.lucie@gmail.com. „My každou verzi uploadujeme na speciální YouTube kanál a ty nejlepší budeme sdílet i na našem Facebooku,“ dodává Vajdička. Podle Davida Kollera si muzikanti každé video poctivě pustí. „Budeme ale také rádi, když nám na Facebooku s výběrem pomůžete,“ vyzývá fanoušky. Výherce se nejen podívá do zákulisí přípravy alba, ale zároveň vyhraje luxusní kytaru PRS Guitars SE Standard 22, kterou podepíší členové kapely. 

Foto: Ondřej Pýcha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!