Lenny Kravitz s novou nahrávkou zavítá i do Prahy

Lenny Kravitz s novou nahrávkou zavítá i do Prahy  

Newyorský hudebník Lenny Kravitz oznámil termíny svého letního evropského Raise Vibration Tour 2018. A čeští fanoušci mohou jásat, protože zpěvák nevynechá ani tuzemskou metropoli!

Lenny Kravitz vystoupí v pražské O2 areně 2. června 2018. Návštěvníci se kromě osvědčených hitů dočkají i hudební novinky, jejíž vydání chystá populární americký zpěvák na jaře tohoto roku. Právě tu chce na evropské části svého turné představit. 

Svou kariéru zahájil Lenny Kravitz již v roce 1989, kdy vydal své první album Let Love Rule. To zaznamenalo velký úspěch. Následováno bylo neméně úspěšnými nahrávkami Mama Said, Are You Gonna Go My Way, Circus a 5. V dnešní době má na svém kontě už deset studiových desek. Doposud poslední z nich s názvem Strut vydal v září roku 2014. Tento rok by mělo Kravitzovu diskografii doplnit i album Raise Vibration

Ve své hudbě kombinuje Kravitz rock s prvky soulu a funku. Je držitelem čtyř cen Grammy. Kromě hudební kariéry se však objevil třeba i ve snímku Precious,  v obou dílech Hunger Games i ve filmu Komorník. Věnuje se také designu, vývoji produktů a značek. Pro tyto účely založil v roce 2003 svou kreativní firmu Kravitz design inc. 

Vstupenky budou k dostání v internetovém předprodeji od 26. ledna 2018 od 9 hodin. Zájemci seženou jeden lístek v cenovém rozmezí od 1 290 do 1 790 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!