SOUTĚŽ: Největší sbírka mumií z celého světa dorazí do Prahy. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na výstavu!

SOUTĚŽ: Největší sbírka mumií z celého světa dorazí do Prahy. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na výstavu! 

Evropská premiéra unikátní výstavy Mumie světa začíná 1. února v holešovickém Výstavišti. Nyní máte možnost se zdarma podívat na nejucelenější sbírku mumií, které v tuzemsku dosud nebyly k vidění.

Na výstavě najdete mumie z Egypta, Severní i Jižní Ameriky, ale i Evropy. Každý exponát odhalí svůj vlastní příběh. „Některé z vystavených mumií pochází z vážených rodů, jiné zase nabídnou pohled na přírodně a přirozeně mumifikované osoby. Již tradičně nabídneme návštěvníkům velký audiovizuální i textový materiál,“ uvedla mluvčí Květa Havelková.

Mezi stovkami mumií nebude chybět třeba Baron Von Holz, německý šlechtic nalezený v utajené rodinné kryptě hradu ze 14. století, jenž zůstal obutý do svých nejlepších bot. Uvidíte také mumie z Vácu, mladou rodinu z maďarského města Vác, která zemřela na tuberkulózu, nebo Burnsovu sbírku, sérii lékařsky vyrobených mumií používaných k výuce anatomie na počátku 19. století.

Na výstavu Mumie světa se můžete podívat zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi dvěma vylosovanými, kteří vyhrají lístek pro sebe i pro svůj doprovod.

Soutěžní otázka: V které zemi byla nalezena zapomenutá krypta hradu ze 14. století, v níž byla uchována těla šlechtické rodiny?

Soutěž již byla ukončena. Výherci byli kontaktováni e-mailem.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!