OneRepublic vydávají DVD Live In South Africa

OneRepublic vydávají DVD Live In South Africa 

Americká pop - rocková kapela OneRepublic vydává koncertní film s názvem Live In South Africa. Vychází 23. února a fanoušci se mohou těšit na záznam koncertu, který skupina odehrála v jihoafrickém Johannesburgu v The Cola - Cola Dome během závěrečné etapy Native World Tour.

Native World Tour, které trvalo přes dva roky, obsahovalo vystoupení ve 154 městech a skupina během tohoto turné navštívila celkem 26 zemí světa.  Každého koncertu se účastnilo přibližně 20 000 nadšených fanoušků, kteří měli možnost poslechnout si naživo hity jako Counting Stars, Apologize, All The Right Moves nebo If I Lose Myself.

DVD je navíc doplněno o dokument, který mapuje často náročnou cestu muzikantů, kteří se dokázali z naprosto neznámé skupiny, na jejíž vystoupení chodilo pár lidí, vyšvihnout na multiplatinovou kapelu, která vyhrává prestižní hudební ocenění a stává se jednou z nejpopulárnějších skupin světa. Záznam mimo jiné obsahuje také archiv videí a rozhovory s muzikanty, kteří se ohlížejí za svou minulostí a reflektují cestu, kterou doposud ušli.

OneRepublic je pop-rocková kapela, která se proslavila především díky spolupráci s producentem Timbalandem a jejich společné písni Apologize. Této skladby se prodalo přes 5 milionů kopií. Hudební styl kapely je velice pestrý. Jejich písně jsou směsicí rocku, popu, indie a hip-hopu. Kapela byla ovlivněna například U2 a The Beatles. Leaderem One Republic je zpěvák, skladatel a producent Ryan Tedder, který spolupracoval s hvězdami, jako jsou Adele, Taylor Swift, Byoncé, kytaristi Zach Filkins a Drew Brown, basista Brent Kutzle nebo bubeník Eddie Fisher.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!