Balzerová s Vilhelmovou se vydají najít exmilenky svého manžela a otce. Tátova volha představila trailer

Balzerová s Vilhelmovou se vydají najít exmilenky svého manžela a otce. Tátova volha představila trailer 

Nový film režiséra Jiřího Vejdělka Tátova volha vstoupí do kin na Mezinárodní den žen, tedy 8. března. Vypráví příběh matky (Eliška Balzerová) a dcery (Tatiana Vilhelmová), které se ve Volze Gaz 21 – odtud název filmu – vydají na cestu po bývalých milenkách svého otce a manžela, aby zjistily, zda má či nemá nemanželského syna.

Zdá se, že točit ženské osudy je mým osudem,“ poznamenal režisér Jiří Vejdělek, který má na kontě hity jako Účastníci zájezdu, Ženy v pokušení nebo Muži v naději.

Natáčení Tátovy volhy probíhalo na podzim 2017 na mnoha místech České republiky a kromě ústřední dvojice Eliška Balzerová a Táňa Vilhelmová se před kamerou objevila celá plejáda předních herců – Emília Vášáryová, Vilma Cibulková, Eva Holubová, Bolek Polívka, Jana Plodková, Martin Myšička nebo Hana Maciuchová, která se na filmové plátno vrací po dlouhých osmi letech.

Herečky Eliška Balzerová a Tatiana Vilhelmová se znovu setkaly v rolích matky a dcery, které si zahrály už ve filmu Teorie tygra. „Právě na premiéře tohoto filmu za mnou přišla Táňa a povídá: ‚Četla jsi ten scénář? Krásnej, viď?‘ A já musela souhlasit, protože tak pravdivý a pro herce zajímavý scénář jsem už dlouho v rukách neměla,“ podotkla Balzerová. „Byla to opravdu hodinářská práce a já jsem za ni Jiřímu Vejdělkovi moc vděčná,“ dodala Vilhelmová.

Foto: archiv CinemArt

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!