Dětský muzikál Královna Kapeska láká na známá jména. Své role mají Slováčková i Gránský

Dětský muzikál Královna Kapeska láká na známá jména. Své role mají Slováčková i Gránský  

Nový dětský muzikál Královna Kapeska zná své obsazení. Volné pokračování divácky úspěšného autorského muzikálu Kapka medy pro Verunku vsadí na jména známá nejen z divadelních prken, ale rovněž z televizních obrazovek.

Dětští i dospělí diváci, kteří na Královnu Kapesku zavítají, se tak mohou těšit třeba na Martinu Pártlovou, Davida Gránského, Annu Julii Slováčkovou, Gabrielu Partyšovou či Michaelu Noskovou. Sestavu nového muzikálu doplní i Jana Zenáhlíková, Peter Strenáčik, Michaela Sejnová i Ernesto Čekan. Tvůrci ale slibují i další hvězdná jména.  

Muzikál Kapka medu pro Verunku, na který nový kousek navazuje, navštívilo více než 120 tisíc diváků. Ambice tvůrců jsou proto vysoké. “V dnešní době je na domácí scéně muzikálů hodně a divák má na výběr z mnoha domácích i zahraničních děl. Proto je nezbytné, aby nově vznikající muzikály byly dokonalé v každém detailu,” vysvětluje producentka Lenka Pixová. “Je potřeba mít výborné autory, režiséra, mistra zvuku, experta na scénu a světla a hlavně vynikající herce, zpěváky i tanečníky. Dali jsme dohromady opravdu ty nejlepší z nejlepších,” slibuje. 

Muzikál zavede návštěvníky na pohádkový ostrov, který se stane dějištěm akcí, jejichž cílem bude záchrana života Kapesky, Královny přírodních sil. Proti sobě bude mít totiž silného protivníka - Krále temných sil Katese, jehož cílem je vláda nad celých světem. Ti, kteří znají muzikál Kapka medu pro Verunku se mohou těšit rovněž na známé postavy Honzy, Mirka, Jiříka i Verunky, Katky a Bětky.  

Hudbu muzikálu složil Tomáš Beran, texty písní má na svědomí Kristýna Pixová. Scénáře se ujalo manželské duo Alena a Jan Pixovi, režie Juraj Čiernik. Choreografii připravila Petra Parvoničová. Slavnostní premiéra nového muzikálu Královna Kapeska proběhne 7. března v pražském Divadle Hybernia. Veřejné generálky proběhnou den před ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!