Taneční senzace The Chainsmokers vystoupí již v únoru v Praze. Zbývají poslední lístky

Taneční senzace The Chainsmokers vystoupí již v únoru v Praze. Zbývají poslední lístky 

Jedna z nejrespektovanějších formací taneční scény The Chainsmokers ohlásila minulý rok termíny svého evropského turné, na němž představí svým fanouškům debutové album Memories… Do Not Open. Nevynechá ani Prahu.

V české metropoli se The Chainsmokers představí již 11. února v Tipsport Areně, jen jediný den poté, co odstartují evropské turné ve Vídni. Celkem chystá populární duo v Evropě šestnáct koncertních zastávek. Po České republice se může na svou show těšit také Londýn, Amsterdam, Paříž, Mnichov i Berlín. Vstupenky na pražskou zastávku jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji. Zbývají ale už jen poslední kusy. 

Pod názvem The Chainsmokers vystupuje americké DJské a producentské duo ve složení Andrew Taggart a Alex Pall. Svou kariéru odstartovali v roce 2012, výrazněji na sebe upozornili ale až o dva roky později, kdy vydali nakažlivý singl #Selfie, jenž se vyšplhal na vrcholky hitparád v zemích po celém světě. A právě díky němu měly i jejich další singly dveře do mainstreamových rádií otevřené. 

Na svém kontě mají do dnešních dnů dvě EP - Bouquet a Collage - a mnoho singlů, mezi nejznámější z nich patří třeba Don’t Let Me Down, Closer, Paris či Something Just Like This. Při jejich natáčení spolupracovali třeba s americkou zpěvačkou Halsey či s kapelou Coldplay. Až minulý rok v dubnu vydali své debutové album Memories… Do Not Open. To nyní přijedou představit konečně i do Evropy. 

Své vystoupení, během něhož kombinují svůj DJ set s živým zpěvem, předvedli již na největších hudebních festivalech po celém světě, jako jsou Ultra, Tomorrowland, Lollapalooza, Coachella nebo Sziget. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!