Nový festival UP uvede na zahajovacím ročníku Ricarda Villalobose

Nový festival UP uvede na zahajovacím ročníku Ricarda Villalobose 

Zahajovací ročník UP, který proběhne 11. – 13. května příštího roku na výstavišti v Holešovicích, jednom z nejstarších pražských míst, slibuje silný start. Příznivce elektroniky láká mimo jiné i na výborné muzikanty, kterými jsou Ricardo Villalobos, Sonja Moonear nebo Magda.

UP Festival bude v České republice první akcí svého druhu. Na jednom místě mísí techno, housle a minimal produkci. Akce bude trvat tři dny a svůj program představí na jedné vnitřní scéně a třech venkovních. Fanoušci kvalitní underground hudby se tak mohou těšit na 72 hodin strávených s kvalitní muzikou jak od celé řady zavedených jmen, tak i od místních nadějných hudebníků. Jako support byli mimo jiné oznámeni i lon Ludwig, Barac či Luigi Tozzi. Line - up doplní Oliver Torr, Fatty M, Schwa a Bruno Curtis.

Hlavním cílem festivalu je vytvořit v Česku nové hudební hnutí, které podpoří to, že se tuzemská donedávna spící scéna poměrně rychle vyvíjí, díky čemuž se Česká republika jednoznačně řadí na evropskou festivalovou mapu. Vstupenky jsou k dostání na oficiálních stránkách UP festivalu.

Ricardo Villabos, na kterého festival láká diváky především,  je elektronický hudební producent a DJ pocházející z Chile. Přestože již od dětství miloval hudbu, nikdy ho nenapadlo, že by se mohl stát profesionálním hudebníkem. Svou vlastní muziku začal hrát na různých večírcích, až když studoval na univerzitě. Profesionálně se své dnešní práci začal věnovat v roce 1998. Známý je především díky své práci v žánrech Microhouse a Minimal techno. V současné době je považován za jednoho z nejlepších evropských DJů.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!