The Underachievers přivezou do Česka pořádnou rapovou bouři

The Underachievers přivezou do Česka pořádnou rapovou bouři  

Newyorští rappeři z formace The Underachievers dorazí v únoru do Prahy. Fanouškům představí svou poslední nahrávku, jež vyšla v březnu minulého roku.

Vystoupení partičky The Underachievers slibuje pořádnou rapovou smršť. Issa Gold a AKTHESAVIOR, reprezentanti hnutí Beast Coast, dorazí 11. února do zbrusu nového pražského klubu Mono Fono, jenž otevřel své brány poprvé teprve na konci minulého roku. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 495 korun. 

Rodáci z Brooklinu se dali dohromady teprve v roce 2012. Rychle se ale stali součástí newyorské undergroundové hip hopové scény. I přesto, že působí jen několik let, mají na svém kontě již tři mixtapy, EPéčko s Flatbush Zombies a tři studiové desky. První s názvem Cellar Door: Terminus ut Exordium vyšlo v roce 2014. 

O rok později představili The Underachievers svou druhou studiovou nahrávku Evermore: The Art of Duality, která navázala na úspěch první desky. Doposud poslední album Renaissance pak vydali v květnu minulého roku. Ještě před jejím vydáním vypustili několik ochutnávek - singly Gotham Nights, Cobra Clutch, Final Destination a Head Right. I ty přijedou předvést do české metropole. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!