Do Prahy se chystá elektronický mág Steve Aoki

Do Prahy se chystá elektronický mág Steve Aoki 

Steve Aoki Presents Kolony. Takový nese název čtvrté studiové album amerického elektronického hudebníka, které přijede představit také českému publiku. To se ho dočká 31. ledna v pražském SaSaZu.

Ještě předtím, než začal vydávat svá studiová alba, založil Steve Aoki v roce 1996 vlastní label Dim Mak Records, na němž vydávali své nahrávky třeba kanadští MSTRKRFT, italská partička The Bloody Beetroots či The Chainsmokers, duo amerických DJů Alexe Palla a Andrewa Taggarta. V té době měl na kontě již několik remixů a spoluprací se známějšími kolegy, jako jsou Drake či Kanye West. 

Své debutové album vydal ale až v roce 2012. Neslo název Wonderland a obsahovalo třináct nových skladeb. O dva roky později následovala nahrávka Neon Future I, která začala v Americe okamžitě okupovat špičky hitparád taneční a elektronické hudby. O rok později na ní Aoki navázal deskou Neon Future II

Do povědomí fanoušků se ale dostal rovněž dokumentem s názvem I’ll Sleep When I’m Dead, jenž zachycuje jeho život, tvorbu a kariéru. Za něj získal dokonce nominaci na Grammy. Velmi aktivní je rovněž v podporování mnoha dobročinných organizací. Založil i svůj vlastní Steve Aoki Charitable Fund.  

Svůj talent přijede Steve Aoki předvést svým českým fanouškům na konci ledna, kdy zavítá do pražského klubu SaSaZu. Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za cenu 990 korun. K dispozici jsou i speciální VIP vstupy za 1 490 korun, které obsahují přednostní vstup, šatnu a přístup na balkón. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

SaSaZU nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: SaSaZU

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!