Předskokana na koncertě v Praze bude dělat Ozzymu Osbournovi Jonathan Davis

Předskokana na koncertě v Praze bude dělat Ozzymu Osbournovi Jonathan Davis 

Prague Rocks 2018 prozrazuje dalšího hosta, fanoušci rockové hudby se mohou mimo Ozzyho Osbourna a kapely Hollywood Vampires těšit také na Jonathana Davise, zpěváka skupiny KoRn.

Ozzy Osbourne se rozhodl oslavit padesát let své pěvecké kariéry ve velkém stylu. V rámci své údajně poslední koncertní šňůry zavítá tato legenda také do české metropole. Na koncertě, který proběhne 13. června v Praze (Letiště Letňany) mu bude předskakovat kapela Holywood Vampires, jejímiž členy jsou herec Johny Depp, zpěvák Alice Cooper a v neposlední řadě také Joe Perry z Aerosmith. Dalším předskokanem bude Jonathan Davis z populární kapely KoRn, jedné z nejznámějších a nejvlivnějších skupin v moderní historii.

Jonathan Davis během své kariéry spolupracoval s celou řadou hudebníků včetně Skrillexe, Q-Tipa a mnoha dalších. Prodal více jak 40 milionů alb, vystupoval na turné po celém světě a získal mnoho cenění GRAMMY, díky tomu se stal Davis předním hlasem své generace.

V uplynulém roce vydala kapela KoRn album s názvem The Serenity of Suffering, které se okamžitě dostalo na čtvrté místo v žebříčku Billboard 200. Doposud desetinásobným umístěným svých alb v žebříčku Top 10 se kapela vyrovnala dokonce i Led Zeppelin. Již nyní je jasné, že Jonathan Davis má slibně našlápnuto k tomu stát se novou rockovou legendou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!