Anna K. se na jaře vrací rovnou se třemi velkými koncerty

Anna K. se na jaře vrací rovnou se třemi velkými koncerty 

Hned tři velké koncerty v jedněch z nejlepších sálů v zemi nabídne na jaře zpěvačka Anna K., která se po nemoci vrátí zpět na pódia. S velkou šestičlennou kapelou za zády zahraje 7. dubna v Ostravě, 10. dubna v Brně a trojici vystoupení nazvaných Moje světlo zakončí 12. dubna v Praze.

Pro každé ze tří připravovaných vystoupení, která potrvají dvě hodiny, byl vybrán jeden z nejlepších sálů v Česku. V Ostravě tak Anna K. vystoupí v multifunkční aule GONG v Dolních Vítkovicích, v Brně v Sono Centru a v Praze ve Foru Karlín. „Anna K. si už koncept výpravných koncertů se speciální scénou vyzkoušela na letošním vyprodaném turné po divadlech. Posun do větších sálů přinese divákům ještě jiný zážitek, který umocní prostředí všech tří výjimečných koncertních sálů, které jsou proslulé mimo jiné i vynikajícím zvukem,“ říká Ladislav Vajdička z pořádající agentury BrainZone.

Fanoušci se mohou těšit na známé zpěvaččiny hity i písně z posledního alba Světlo, které obsahuje celkem jedenáct skladeb, jež díky velkému stylovému rozptylu oscilují mezi písničkářstvím, elektronikou, rockem i šansonem. „Bude to oslava mého návratu poté, co jsem svedla druhý boj s vážnou nemocí, a zároveň poděkování mým milovaným fanouškům, kteří mě celou dobu podporovali. Žádný sebelítostivý patos však nečekejte, budeme se radovat, tančit, zpívat a pokud přeci jen ukápne slza, bude to rozhodně slza štěstí,“ říká zpěvačka Anna K.

MOJE SVĚTLO 2018

  • 7.4.2018 Ostrava – GONG
  • 10.4.2018 Brno – Sono Centrum
  • 12.4.2018 Praha – Forum Karlín 

Foto: Martin Linhart

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!