Praha se vůbec poprvé dočká světové show Rock Meets Classic

Praha se vůbec poprvé dočká světové show Rock Meets Classic 

Do české metropole se chystá světově úspěšná rocková show Rock Meets Classic. Ta kombinuje rockovou kapelu se symfonickým orchestrem a hned několika hvězdami rockové scény. Návštěvníci se dočkají Francise Rossiho z kapely Status Quo, Michaela Sadlera z formace Saga i zástupců kapel Gotthard, Supertramp a The Hooters.

Jedinečná show Rock Meets Classic zavítá do české metropole 21. dubna 2018, kdy se představí v O2 areně. Návštěvníkům nabídne unikátní propojení plnohodnotného symfonického orchestru s kapelou a show plnou rockových legend. Do České republiky zavítá projekt vůbec poprvé. 

Show, které se v minulosti účastnili osobnosti jako Ian Gillan z Deep Purple, Alice Cooper či Don Felder z Eagles se vrací s neméně zvučnými jmény světové rockové scény. Kdo tedy přesně dorazí spolu s orchestrem a kapelou do Prahy? Návštěvníci se mohou těšit na zakládajícího člena a kytaristu legendárních Status Quo Francise Rossiho. Hned dva své členy vyšle do Prahy švýcarská kapela Gotthard. Budou jimi kytarista Leo Leoni a zpěvák Nic Maeder, jenž v čele skupiny nahradil tragicky zesnulého Steva Lea. 

Do české metropole zavítají rovněž John Helliwell a Jesse Siebenberg z britské kapely Supertramp, jejíž singl Breakfast patří mezi rockové evergreeny. Chybět nebude ani hlavní zpěvák americké legendární formace The Hooters, která se proslavila písněmi jako Johnny B, And We Danced a All You Zombies, Eric Bazilian. Ti všichni spojí síly ještě s Michaelem Sadlerem ze skupiny Saga

Vstupenky na koncert, který v minulosti navštívilo již několik milionů fanoušků, jsou k dostání v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 290 do 2 990 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!