Marcus a Martinus se poprvé představí v České republice

Marcus a Martinus se poprvé představí v České republice 

Sourozenecké duo Marcus & Martinus ohlásilo evropské turné, během něhož zavítají i do České republiky. Čeští fanoušci tak budou mít poprvé možnost poslechnout si naživo tuto norskou senzaci posledních let, a to 21. března 2018 v pražském SaSaZu.

Dvojčata Marcus a Martinus Gunnarsenovi započali svou hudební kariéru teprve před pěti lety, v roce 2012, jejich popularita už však překročila norské hranice a tito patnáctiletí norští kluci se dostávají do povědomí po celém světě. Vše odstartovala norská talentová soutěž Melodi Grand Prix Junior, kterou tehdy desetiletí Marcus a Martinus se svou písní To dråper vann s přehledem vyhráli.

Na svém kontě mají již dvě studiová alba, první s názvem Hei se objevilo v roce 2015 a ihned po vydání se vyhouplo na nejvyšší příčku tamější prodejní hitparády. Druhé album spatřilo světlo světa hned rok poté. Deska Together je nazpívaná kompletně v anglickém jazyce, čímž si toto sourozenecké duo zajistilo obdiv i za hranicemi své rodné země.

Together zabodovalo kromě Norska zejména ve Švédsku, Finsku, Dánsku či Polsku, jejich hit Make You Believe In Love však dobře znají i v českých klubech. Čeští fanoušci se nyní mohou těšit na první koncert talentovaných bratrů, který se v rámci jejich evropského turné uskuteční 21. března 2018 v pražském klubu SaSaZu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

SaSaZU nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: SaSaZU

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!