Aerodrome festival opět roste! Láká na Macklemore, Nine Inch Nails i Limp Bizkit

Aerodrome festival opět roste! Láká na Macklemore, Nine Inch Nails i Limp Bizkit  

Konečně se začíná objevovat více festivalů, které se nebojí do České republiky přivážet i známé zahraniční hudební hvězdy. Jedním z nich je Aerodrome. Ten se příští rok rozroste do tří dnů a návštěvníky láká na pořádnou řádu slavných jmen.

Když organizátoři festivalu Aerodrome oznámili jména headlinerů pro svůj příští ročník, všem bylo jasné, že se bude jednat u jednu z nejvýznamnějších hudebních událostí nadcházejícího roku. Který jiný festival nabídne během pouhých tří dní interprety, jako jsou Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Bullet for My Valentine či Hollywood Undead

Festival Aerodrome tak vstoupí do svého pátého ročníku ve zcela jiné podobě. Rozroste se počet dní i počet pódií. Zatímco první stage bude věnována popu, indie, hip hopu a elektronice, fanoušci rocku, metalu a hardcoru si přijdou na své na druhé scéně. Logicky se rozroste samozřejmě také počet interpretů. Z letošních šesti účinkujících jich tentokrát dorazí tři desítky

Změní se rovněž místo konání. Z letňanského letiště se festival přesune na letiště v Panenském Týnci, kde proběhne ve dnech od 28. do 30. června. Nové místo s sebou přináší několik výhod - program nebude limitovaný vyhláškou nočního klidu. Zároveň může zájemcům nabídnout i místo ke kempování. 

Vstupenky jsou již nyní v prodeji na oficiálních internetových stránkách festivalu. První dva tisíce lístků bylo k zakoupení za zvýhodněnou cenu 2 990 korun. Po nich se ale v předvánočním shonu jen zaprášilo. Nyní je třídenní festivalpas k dostání za 3 490 korun. K dispozici jsou také lístky na jednotlivé dny a také VIP pasy, které zahrnují kromě vstupu na festival také VIP parking, vlastní vstup a catering. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Chrám Panenský Týnec

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!