Rock For People představuje svou zimní edici! Vyrazí do Prahy, Brna i Bratislavy

Rock For People představuje svou zimní edici! Vyrazí do Prahy, Brna i Bratislavy  

Jeden z největších českých hudebních festivalů Rock For People hlásí novinku! Příští rok totiž pro své fanoušky chystá nejen tradiční královéhradecký festival, ale rovněž speciální zimní edici, během níž dorazí s hudebně nabitým programem do Prahy, Brna i do Bratislavy.

Zimní edice Rock for People sází na ostrý punk, vtipný crossover i energii mladých amerických rockových panenek. Pořádný punkový odvaz nabídne německá formace Beatsteaks, která se dala dohromady již v roce 1995 v Berlíně. Nyní, po více než 20 letech, pravidelně koncertuje před vyprodanými sály a na festivalech po celém světě. Fanoušci je milují především pro jejich nespoutanou energii, divokost a chytlavé melodie. Z Británie pak dorazí IDLES, kteří se českému publiku představili již během letošního ročníku festivalu. 

Nadupaný crossover míchaný z nu-metalu, rapu i balkánských a středoevropských ingrediencí dovezou rakouští Kontrust. O svém umu přesvědčili i oni již publikum letošního Rock for People. Nyní se podívají i do českých a slovenských hal. Sestavu doplní i The King Blues se svou směsicí ska, punku, folku i trip hopu. Pětici uzavře rocková kapela Doll Skin složená z čtveřice mladých Američanek, které jsou sice teprve na začátku své kariéry, ale startují ji pěkně zostra.  

“Těším se, že se s našimi věrnými česko-slovenskými fanoušky potkáme i v zimě. Line-up, který jsme připravili, opět nabídne oblíbené kapely i čerstvé noviny. Jedno je však jisté: Všechny nás spolehlivě zahřejí, pobaví a připraví na letní festivalovou sezónu,” říká ředitel festivalu Michal Thomes. Zimní Rock for People odstartuje 1. března v Malé sportovní hale na holešovickém Výstavišti. Následující den se pětice interpretů přesune do bratislavské Refinery Gallery. Krátká festivalová šňůra pak skončí 3. března v Hale B na Výstavišti v Brně

Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 690 korun. Zájemci si mohou zakoupit rovněž výhodné combo tickety na zimní a letní Rock for People za 2 090 korun. Uvedené ceny platí do 31. prosince.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!