Příští Rock For People rozpaří rytmy The Prodigy. Poprvé dorazí Sick Puppies

Příští Rock For People rozpaří rytmy The Prodigy. Poprvé dorazí Sick Puppies  

Královéhradecký festival Rock For People představuje dalšího headlinera svého nadcházejícího ročníku. Na hradecké letiště se po šesti letech vrátí britská partička The Prodigy. Vůbec poprvé se pak představí formace Sick Puppies.

“Když jsem před nedávnem potkal v Londýně jejich manažera, s nadšením vzpomínal na oba koncerty The Prodigy na Rock For People,” vysvětluje důvod výběru šéf festivalu Michal Thomes, “samozřejmě nás potěšilo, že si kapela, která si pro své nadcházející turné pečlivě volila jen ta místa, kde se cítila dobře, vybrala právě náš festival.” Na příští rok navíc chystají The Prodigy vydání svého Best of alba, tudíž si návštěvníci mohou být jisti, že je songy jako Firestarter, Smack My Bitch Up nebo Breathe rozhodně neminou.  

Rock For People, který se uskuteční ve dnech od 4. do 6. července, ale nově láká také na interpreta, který se na jeho prknech ještě nikdy nepředstavil. Festivalovou premiéru příští rok v Hradci Králové odehraje kalifornská trojice Sick Puppies, která vystoupí poprvé nejen na Rock for People, ale také v České republice vůbec. Kapela, v jejímž čele stojí šarmantní a energická Emma Anzai, na sebe poprvé výrazněji upozornila před jedenácti lety s hitem All The Same

Kromě The Prodigy a Sick Puppies se mohou návštěvníci Rock for Peole těšit také na formace In This Moment, Pop Evil či Skillet, kteří si získali srdce českých fanoušků nejen svým festivalovým vystoupením v roce 2016, ale rovněž dvěma samostatnými koncerty. Dorazí rovněž metalový projekt Zeal & Ardor a alternativní rockeři z anglické kapely Dinosaur Pile-Up

První a druhá vlna vstupenek je již ukončena. V současné době seženete jeden třídenní festivalpass za 1 600 korun. Tuto zvýhodněnou cenu mohou zájemci zakoupit až do konce prosince.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!