Enrique Iglesias oslaví v Praze své narozeniny velkolepým koncertem

Enrique Iglesias oslaví v Praze své narozeniny velkolepým koncertem  

Je to přesně rok, co odehrál španělský lamač dívčích srdcí Enrique Iglesias svůj první český koncert. A nejspíš se mu v Praze velmi zalíbilo, jelikož před pár dny oznámil další koncert v České republice. Tipsport arénu tentokrát vymění za vstřícnější prostory O2 areny.

Španělský zpěvák Enrique Iglesias se do české metropole vrátí 8. května 2018. Koncert to ale nebude jen tak ledajaký. Do Prahy totiž přijede oslavit své třiačtyřicáté narozeniny. Fanoušci se tak mohou těšit nejen na  obrovskou narozeninovou party, ale také na jeden lákavý dárek. 

Zpěvák, který se proslavil hity jako Hero, Bailando či Subeme La Radio, chystá pro své české fanoušky navíc ještě jedno speciální překvapení. “První tisícovka vstupenek zakoupených přímo na webu Ticketportalu se dostane do slosování o Meet&Greet s Enriquem. Dva vylosovaní šťastlivci se s ním pak budou moci v den koncertu setkat a k narozeninám mu popřát osobně,” vysvětlil Filip S. Filipov z pořádající agentury ART BG. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji v cenovém rozmezí od 890 do 1590 korun. 

Během svého loňského koncertu, který byl beznadějně vyprodaný, Enrique Iglesias svým fanouškům slíbil, že se brzy vrátí. Asi ale jen málokdo doufal, že by to mohlo být tak rychle. V Praze navíc vystoupí přímo v den svých narozeniny. Česká metropole se tak stane jediným místem, kde je oslaví velkolepým koncertem. S sebou přiveze nejen písně z dosud posledního studiového alba Sex and Love, ale rovněž své největší hity. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!