Eminem vydal album Revival

Eminem vydal album Revival 

Jeden z nejlegendárnějších rapperů Eminem vydal další album. Deska s názvem Revival, na které se podílelo hned několik známých osobností, se na pultech objevila 15. prosince.

Produkce alba se ujal jeden z amerických průkopníků hip-hopu a gangsta rapu Dr. Dre společně s Rickem Rubinem, kterého MTV ocenila jako nejdůležitějšího producenta posledních 20 let. Deska obsahuje i již dříve vydané singly Untouchable a Walk On Water (feat. Beyoncé). Kromě slavné popové zpěvačky v albu ještě vystupují Ed Sheeran, Alicia Keys, P!nk, Kehlani nebo X Ambassadors.

Revival je v pořadí devátým studiovým albem slavného rappera. I když od jeho vydání uběhlo teprve několik dní, už se začíná mluvit o případné aspiraci alba na první místa populárních hudebních žebříčků. Pokud by Revival obsadil první místo například v UK Number 1 album, povedlo by se Eminemovi na přední příčku dostat již osmé album v řadě, což se v tomto oblíbeném britském žebříčku povedlo zatím jen Led Zeppelin a švédským ABBA.

Ovšem již nyní je jasné, že nové album nejspíš nepřineslo žádné ohromné hity, jako jsou například Lose Yourself, Not Afraid, Love The Way You Lie nebo The Monster, které všechny dosáhly prvního místa v žebříčku Billboard Hot 100, ani nedosáhne takových kvalit jako nejúspěšnější Eminemova alba The Marshall Matters LP a The Eminem Show, jichž se prodalo kolem 40 milionů kusů a jež obě získala diamantová ocenění. Revival má ale i tak své místo v rapperově diskografii a je jen otázkou času, na jakou vysokou příčku v hudebních žebříčcích se album vyšplhá.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!