Američtí rockeři z kapely Queens Of The Stone Age dorazí příští rok do Prahy

Američtí rockeři z kapely Queens Of The Stone Age dorazí příští rok do Prahy  

Po dlouhých čtyřech letech od předposlední nahrávky …Like Clockwork vydala v srpnu kapela Queens of the Stone Age své sedmé studiové album Villains. Písně z nové desky představí živě také českému publiku.

Koncertu kalifornské energické partičky Queens Of The Stone Age se tuzemské publikum dočká 20. června 2018 v pražském Foru Karlín. A doveze s sebou i skladby z poslední desky! “Název Villains (Darebáci) není politické stanovisko. Nemá to co dělat s Trumpem ani s jinou podobnou sračkou,” vysvětlil svérázně frontman Joshua Homme, “je to jednoduše zaprvé slovo, které fantasticky vypadá a zadruhé komentář tří verzí každého scénáře: tvé, mé a o co ve skutečnosti šlo… Všichni potřebují něco nebo někoho, komu mohou nadávat - svého darebáka.”  

Queens Of The Stone Age jsou součástí světové hudební scény již od roku 1996. Své debutové album vydali o dva roky později a neslo stejný název jako kapela. Další nazvané Rated R následovalo v roce 2000. Nyní už mají na svém kontě sedm studiových desek. Villains obsahuje devět nových studiových songů. Jako první představili singl The Way You Used To Do, kterého následovala píseň The Evil Has Landed

Na pražský koncert dorazí kapela představit nejen zmiňované nové písně, ale chybět určitě nebudou ani známější pecky ze starších desek, jako jsou No One Knows, Go With The Flow, Make It Wit Chu či In My Head. Vstupenky jdou do prodeje 15. prosince v 10 hodin. Zájemci je seženou za 990 korun. Na místě v den koncertu se cena vyšplhá na 1 100 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!