Megamysl - padouch, který získá vaše srdce

Megamysl - padouch, který získá vaše srdce90%

Megamysl je zloduch jak má být a vy ho budete milovat. Zaručeně se stane vaší nejmilejší postavou v tomto animáku. Je zlý, jeho úmysly jsou špatné, chce ovládnout město tím, že zničí obyvateli města oblíbeného superhrdinu Metromana. Když se mu to úplnou náhodou podaří, chce ve zločinech pokračovat..

Vy mu ale vše předem odpustíte. Nebyl to vždycky darebák, jako miminko se ale dostal mezi vězně, kteří ho vychovávali jen ke špatnostem a  ještě k tomu byl ve škole velice neoblíbený, na rozdíl od svého soka Metromana. Jedinou možností , jak žít alespoň trochu spokojeně, bylo stát se superpadouchem a bojovat proti superhrdinovi.

Megamysl tento životní boj vyhrál a co dál? Rozhodne se za pomoci svého asistenta Poskoka sestrojit nového hrdinu, proti kterému by mohl opět bojovat a navrátit se tím ke svému životnímu stylu. Ale je tady také krásná reportérka Roxanne, která si získá Megamyslovo srdce, aniž by o tom věděla. Mezitím se z nového „hrdiny“ se stal padouch. Tím se vše komplikuje a Megamysl si musí vybrat, zda bude nadále padouchem, nebo jestli zachrání město a stane se hrdinou. Je to vůbec možné? Zvítězí ve filmu se záporákem v hlavní roli dobro nebo zlo?

Megamysl (Megamind)

USA – 2010 UIP/DreamWorks
premiéra 2. prosince 2010
Scénář: Alan J. Schoolcraft, Brent Simons
Režie: Tom McGrath
Hudba: Hans Zimmer
Hrají (v českém znění): Petr Rychlý, Lukáš Hlavica, Lucie Vondráčková, Otakar Brousek ml.
žánr: komedie
přístupnost: přístupný
internet: www.bontonfilm.cz
barevný, české znění, 96 min.
ŠÚ kopie i 3D Digital

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!